Home

Welkom op de Ferosound website! Ferosound is de naam waaronder ik, Erik Schuring, als freelance sound engineer werk. Het voornaamste werk wat ik op dit moment doe bestaat uit geluidopname en sounddesign bij beeld, opname en mixage van verschillende soorten muziek en opname en bewerken van stemmen voor games en andere media. Dat klinkt heel breed, maar dat komt omdat ik het leuk vind om overal de uitdaging aan te gaan. Ik houd van met mensen samenwerken die net even een andere kijk op de zaken hebben. Zo komt het dat ik met verschillende specialisaties binnen mijn vak in aanraking ben gekomen en er professionele ervaring in op heb kunnen doen.

Ferosound beschikt over een nabewerkingsstudio (Mac Pro, Protools 10, PSI monitoring, akoestisch goede ruimte) en een geluidsset voor opname bij beeld op lokatie (Schoeps CMIT + DPA en Neumann mics, Sounddevices 302 mixer + 744T recorder, Micron zender, tijdcode) om alles waar ik mee bezig ben goed uit te kunnen voeren.

Dus neem contact met me op als je een serieuze en toch enigszins sociaal onderlegde persoon voor mooi geluid nodig hebt!

Links in het menu kun je op Biografie of Portfolio klikken om nog meer over me te lezen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website!